1. Lej en produktchef


Mange oplever at stå uden produktchef i kortere eller længere perioder – ofte ender det med en lang og dyr rekrutteringsproces, eller også kan man ikke finde en kandidat med de rette kvalifikationer. Men det kan også være, at behovet kun er til stedet i en begrænset periode. Jeg har 20 års erfaring med product management, og kan derfor hurtigt sætte ind i virksomhedens opgaver og behov. 

2. Strategi- og beslutningsoplæg


Tilbyder hjælp til at udarbejde strategi- og beslutningsoplæg – det kan være oplæg til produkt, kundeservice, drift og udvikling af systemer og bagvedliggende supportprocesser. Fokus er radikal forenkling, hvor jeg gennem mange år med succes har arbejdet med at forenkle produkter, processer og systemer – og samtidig har konstatere bedre indtjening og bedre kundeoplevelse. 

3. Analyse og business cases


Udarbejdelse af markeds- og konkurrentanalyser, business cases samt planer for økonomisk effektivisering af produkter, processer og systemer. Har særlig erfaring indenfor analyser på telekommunikationsområdet, abonnementsbaserede forretninger samt drift af IT-afdelinger og kundeservice. Har desuden gennem flere år arbejdet med business intelligence og rapportering.